LOADING ..

Kwaliteit

Kwaliteit is leidend bij Bakkerij Dam: naast de verwerking van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen staat de waarborging van een uitstekende kwaliteit van de eindproducten en voedselveiligheid centraal. Derhalve worden continue kwaliteitscontroles uitgevoerd op alle afdelingen en beschikt Bakkerij Dam over een BRC certificaat

Een goed product heeft ingrediënten van topkwaliteit nodig. Hiervoor werken we samen met vaste partners. In het kader van onze toekomstige ambities om verder door te groeien produceert Bakkerij Dam inmiddels op diverse eigen locaties tal van banketspecialiteiten zoals vlaaibodems, appeltaarten, korstschelpen, taartbodems en crèmegebak. Zo garanderen wij een constante kwaliteit in de keten en bewaken wij korte levertijden. 

 

Impressie BakkerijDam 2beelden poeder vlaai

 

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Bakkerij Dam vanzelfsprekend. Zorg voor mens, milieu en maatschappij is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. We voeren hierin deels een actief beleid en proberen dit iedere dag verder uit te breiden.

Ons MVO-beleid bestrijkt een breed palet.  We letten op hoe ingrediënten worden geproduceerd, hoe ze worden verwerkt, welke verpakkingsmaterialen we gebruiken, hoe we energie kunnen besparen, hoe we onze logistiek optimaal en elektrisch kunnen inregelen en wat er met afval kan worden gedaan. Bovendien streven we voor onze klanten transparantie na in alles wat we doen, zoals we hieronder laten zien. 
 

 

Afval

Afvalscheiding in productie en op kantoor

Energie 

Sensoren op verlichting

Gescheiden temperatuurhuishouding in productieruimtes (klimaatsysteem)

 

Grondstoffen 

Karton in verpakkingen is FSC- gecertificeerd

Minder plastic in onze verpakkingen

Duurzame chocolade (Rainforest Alliance Cocoa) & (Fairtrade Cocoa)

Duurzame palmolie (RSPO-gecertificeerd)

Beter Leven Keurmerk

Onze mensen 

Erkend leerbedrijf

Aanbieden van werkplek en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (oa. Wajong)

Login