LOADING ..

Ons verhaal

Ons familiebedrijf staat sinds 1887 bekend als de betrouwbare, ambachtelijke bakkerij in de regio. We zijn in de loop van decennia uitgegroeid van de lokale ambachtelijke bakker naar een professionele productielocatie met moderne, geautomatiseerde productielijnen voor banket met afzet in heel Nederland. Ons verhaal is al die jaren onveranderd gebleven: Wij zijn gedreven door kwaliteit en willen iedere dag het allerbeste banket voor uw klanten leveren. Daarom gebruiken wij alleen de beste ingrediënten voor al ons banket. We bake great pastry since 1887. En daar zijn we trots op.

Impressie BakkerijDam 2beelden aardbei vlaai

 

Modern ambachtelijk

Met deze gedrevenheid die generatie op generatie is doorgegeven, produceren onze banketbakkers dagvers in onze moderne en efficiënt ingerichte bakkerij. We hanteren een brede range aan banket: van gepersonaliseerde taart, high tea gebak tot een luxe opgemaakte vlaai of seizoen gebak. Ook zijn we meesterbakkers van cakes, schnitten en een range aan bakkerskoeken.  Onze banketbakkers zijn ambachtelijke bakkers. Op deze manier houden we vast aan onze traditionele waarden van de banketbakkersgilde in een hedendaagse omgeving.

 

Het lekkerste banket voor uw klanten

Binnen onze bakkerij is een sterke focus op private label, waarbij de klant met hun eigen formule centraal staat. De kracht van Bakkerij Dam ligt in het volledig ontzorgen van onze klanten: wij regelen alles van a tot z voor u. Wij streven altijd naar een duurzame relatie met de afnemers, waarbij korte lijnen centraal staan. Met elkaar zorgen we ervoor dat klanten dagelijks kunnen rekenen op levering van de lekkerste producten. Dit doen we vanuit onze kernwaarden samen, transparant, teamwerk, innovatie en passie. Deze vormen voor ons een inspirerende norm en een belofte wat betreft de manier waarop we met elkaar willen omgaan, zowel binnen onze eigen organisatie als met het oog op externe relaties.

 

 

Impressie BakkerijDam 2beelden slagroom taart slof

 

We denken graag met u mee!

 

Uw rendement

Wij kunnen u meer rendement op gebak bieden dankzij onze efficiënte bedrijfsvoering

Logistiek partner

Omdat we sinds 1887 aan het bouwen zijn aan onze organisatie hebben we onze logistiek goed kunnen inrichten. U kunt daarom iedere dag rekenen op dagverse banket op het juiste moment geleverd voor uw klanten.

Innovatie

De bundeling van jarenlange ambachtelijke kennis en continue nieuwsgierigheid zijn we een jong en innovatief bedrijf en altijd op zoek naar nieuwe, kansrijke producten voor u.

 

Flexibiliteit

We zijn jong en enthousiast: alles is bij ons mogelijk. Bovendien zijn we in staat om snel te kunnen schakelen en garanderen we korte leadtimes.

Trade Marketing

We denken graag met u mee op de winkelvloer, voor het meest geschikte assortiment en schap-aanbod voor uw winkel en klanten.  Naast de reguliere verkoop zijn we ook een ervaren leverancier voor online gebak. Hierbij faciliteert Bakkerij Dam de online verkoop en handling van iedere taart die in uw webwinkel wordt aangeboden.

Samen

Bij Bakkerij Dam geloven we in samen het beste in elkaar naar boven halen. Uw vraag staat bij ons op nummer 1. We denken graag met u mee.

Kent u deze verse producten al van ons?

Login